disclaimer website
Wijn.blog.nl / 10 oktober 2006
Slijtersvakblad / oktober 2006
HP De Tijd / 28 september 2006
Wijn.blog.nl / 18 september 2006
Excellenza / september 2006
Knoopjelos / september 2006
wijn.org / oktober 2006


Het ontstaan van Winefield's Auctioneers

Winefield's Auctioneers is in 2005 opgericht door Milan Veld en Martin Derksen in samenwerking met de Engelse Master of Wine Mark Savage MW. Winefield’s heeft alle aspecten van de wijnmarkt gecombineerd in een bedrijf dat (internationale) zakelijke en particuliere kopers aantrekt. Winefield’s houdt tenminste vier wijnveilingen per jaar en iedere veiling bevat meer dan 800 lots wijn en aan gedistilleerd. De meeste veilingen worden gehouden op onze veilinglocatie in Amsterdam, maar Winefield's organiseert in samenwerking met Borobudur Auction ook wijnveilingen in Singapore. Winefield's heeft een breed netwerk van kopers en verkopers waardoor Winefield's wijnen kan aanbieden die de concurrentie veel duurder verkoopt of simpelweg niet kan krijgen. Alle Winefield's catalogi worden ook op onze webpagina gepubliceerd en de resultaten worden na elke veiling zo spoedig mogelijk op onze website geplaatst nadat de veiling is gesloten.


Winefield's Auctioneers - Expertise in Quality

Juist omdat uw kostbare dranken, vaak als verzameling opgebouwd, alle aandacht verdienen werd het hoog tijd dat er een gespecialiseerd veilinghuis op de markt kwam om unieke verzamelingen met gedegen kennis te kunnen veilen. Winefield's is dit eerste gespecialiseerde huis met enkel aandacht voor wijnen en exclusieve dranken, zoals speciale whiskies en cognacs.


GEEN ingewikkelde Regels

Winefield's heeft zich ten doel gesteld al uw wijn aan- of verkopen zo eenvoudig en gemakkelijk mogelijk te maken. Natuurlijk moeten er duidelijke regels bestaan over hoe de veiling in zijn werk gaat, maar nu vertaald naar begrijpelijke tekst. Kwaliteit zonder poespas dus.
PERSBERICHT 01-06-2012AAG EN WINEFIELD’S GAAN STRATEGISCHE SAMENWERKING AAN

Winefield’s Auctioneers en Veilinghuis AAG (Arts & Antiques Group) hebben overeenstemming bereikt over een verregaande strategische samenwerking op het gebied van wijnveilingen.

De goedbezochte halfjaarlijkse wijnveilingen van AAG zullen vanaf heden worden ondergebracht bij de succesvolle veilingen van Winefield’s. Niet alleen versterkt Winefield’s Auctioneers hiermee haar positie als vooraanstaand veilinghuis gespecialiseerd in het veilen van kwaliteitswijnen, daarnaast zal Winefield’s de monumentale veilingzaal van AAG als locatie gebruiken voor haar wijnveilingen in Amsterdam. Door de krachten samen te bundelen, zijn partijen de grootste aanbieder van wijnveilingen in Nederland met de hoogste verkooppercentages.

Directeur Milan Veld van Winefield’s Auctioneers: "AAG is reeds jaren een gerenommeerde naam op het gebied van kwaliteitsveilingen, gericht op wijnen, kunst en antiek. Winefield’s kennis en ervaring op het gebied van wijnveilingen in combinatie met de traditie en historie van AAG zullen elkaar enorm versterken. Op deze manier kunnen wij kopers een mooier en uitgebreider aanbod bieden, maar tegelijkertijd de hoogste prijzen genereren voor onze inzenders."

Directeur Talita Teves van AAG: " Winefield's heeft een noemenswaardige trackrecord wat betreft het veilen van wijn in Nederland en het Verre Oosten. Het was een logische keuze om onze wijnveilingactiviteiten door hen te laten exploiteren. Wij zijn er van overtuigd dat hierdoor het niveau van inbreng en de markt voor de geïnteresseerde (internationale) kopers sterk zal stijgen en kijken enorm uit naar de samenwerking.”

Jaarlijks zullen minimaal 4 wijnveilingen op de Lekstraat te Amsterdam worden gehouden. De komende wijnveiling vindt plaats op zondag 24 juni 2012. Indien u op de hoogte wenst te worden gehouden, of voor een geheel vrijblijvende taxatie van uw wijnen, kunt u contact opnemen met:

Winefield’s Auctioneers – Pieter Aertszstraat 47 – 1073 SJ Amsterdam – T: 020 – 4702161 – E: info@winefields.nl – W: www.winefields.nl

AAG – Lekstraat 63 – 1079 EM Amsterdam – T: 020 – 3012950 – E: wijn@aag.com – W: www.aag.comHet Team